Doe uw boodschappen bij Supermarkt 't Veluws hof

Deze Attent-supermarkt staat op het recreatiepark zelf! U hoeft dus niet eens van het park af om uw boodschappen te doen. Naast een ruim assortiment artikelen, biedt deze Attent verscheidene versafdelingen, waaronder groenten en fruit, brood, vlees en vleeswaren. Dagelijks worden verse stokbroden, pistolets en croissants gebakken. Ook kunt u er terecht voor complete BBQ-schotels met diverse soorten vlees, sausjes, stokbrood en salades.

Wanneer is de supermarkt geopend?

Deze supermarkt is grofweg van eind maart tot eind oktober geopend. In het hoogseizoen elke dag (ook zondag) van 8:00 tot 20:00u. Buiten het hoogseizoen is de supermarkt op woensdag van 8:30 tot 13:00u geopend. Op alle overige dagen van 8:30 tot 12:00u en van 13:00 tot 18:00u (op vrijdag een uurtje langer). De Spar Mulder-Lindenburg in het centrum van Hoenderloo is overigens het hele jaar door regulier geopend.

Kunnen boodschappen ook worden bezorgd?

Jazeker! Op verzoek kunnen boodschappen vanaf € 25,- worden bezorgd. U kunt ook van tevoren bestellen via 055-3781767 of supermarktveluwshof@attent.info. Aanbiedingen zijn tevens op de TV-kabelkrant te vinden.